sarsa

El cap de setmana del 14 i 15 d’octubre va celebrar-se la tercera edició del Sarsa Circuit Padel a Granollers. La cita esportiva, promoguda pel concessionari de vehicles de la companyia Movento, va tenir lloc al Padel Indoor de Granollers, equipament patrocinador de l’esdeveniment esportiu.

Al voltant de 110 persones (55 parelles dividides en categories femenines i masculines) van participar a la cita esportiva. A la seva arribada, les parelles jugadores van ser obsequiades amb un welcome pack. En el transcurs de les jornades esportives van poder gaudir de formacions de la mà de l’entrenador professional del pàdel i ambaixador de Sarsa, Pablo Aymà.

Durant el torneig es van celebrar sortejos de productes esportius i, en acabar els partits, es va fer l’entrega de premis a les persones guanyadores. L’esdeveniment va concloure amb un exquisit càtering amenitzat per la música d’un DJ.

El Sarsa Circuit Padel consta de quatre tornejos independents a les ciutats on hi ha concessionaris Sarsa. És per això que, durant diferents dates de l’any, els concessionaris de Movento de Volkswagen, Volkswagen vehicles comercials, Audi, Seat, Cupra i Skoda celebren aquests esdeveniments esportius. La companyia de distribució de mobilitat privada de Moventia reforça així el seu compromís amb l’esport i l’estil de vida saludable.