sarsa

El Concessionari Oficial Audi SARSA Granollers va fer l’entrega de 20 vehicles de renting a l’empresa NOVA FINQUES el passat 10 d’octubre.

La Inmobiliaria vallesana tenia una flota de 20 cotxes amb Mini i va voler confiar en el concessionari de Movento per a renovar-la a principis de 2020. Sarsa li va proporcionar vehicles Audi del model A1. L’altre meitat dels vehicles van ser proporcionats per un altre concessionari.

Els propietaris de la companyia també van canviar de renting els seus propis vehicles amb el concessionari de Movento. En Josep Maria, Soci Administrador, va optar pel sistema híbrid endollable d’un Q5 i per un A1 automàtic i el Francisco, Soci Administrador, va escollir un Q3 Sportback Diesel Quattro Full.

Un cop acabat el renting de 24 mesos, NOVA FINQUES va voler tornar a confiar en els serveis de Movento. L’empresa va repetit model de vehicles, que van ser proporcionats per part de Sarsa Vallès en una entrega que es va celebrar amb un càtering pels assistents.

La família propietària de la Inmobiliaria es va mostrar agraïda i il·lusionada pel canvi de vehicles. També va expressar la seva comoditat per poder fer els manteniments al taller de Castellar del Vallès, municipi on resideix.