EL CIRCUIT PADEL SARSA DONA PER FINALITZADA UNA NOVA EDICIÓ

sarsa

Sarsa, per segon any consecutiu, ha tingut el plaer de formar part de l’organització del Circuit Padel Sarsa juntament amb Pablo Aymà. L’esdeveniment, que ha constat de tres jornades celebrades en diverses localitats on Sarsa està present, ha tancat la seva edició fent parada a Terrassa i a Sant Cugat.

La segona fase de la competició ha tingut lloc al Club Atlètic de Terrassa i la jornada ha comptat amb la presència de les sis marques del concessionari Sarsa. La competició ha estat un èxit rotund, amb la participació de 24 parelles dividides en les diferents categories: Femenina, Masculina A, Masculina B i Masculina C.

Finalment, el Circuit Pàdel Sarsa s’ha desplaçat fins al Club Dir de Sant Cugat per donar peu a l’última jornada del torneig. En ella hi han participat les marques Volkswagen, Volkswagen Vehicles Comercials i Skoda, i s’han mantingut el nombre de participants i categories.

Durant ambdues jornades s’han realitzat diverses activitats lúdiques, classes temàtiques de pàdel, miniamericanes, sessions de fisioteràpia i un concurs on s’ha sortejat una escapada de cap de setmana amb un dels vehicles de Sarsa.

Per concloure l’acte, s’ha ofert un refrigeri a tots els participants, s’han entregat els premis a totes les persones guanyadores i subcampiones, i s’ha realitzat un sorteig de material de pàdel, activitat amb la que s’ha donat per finalitzat el Circuit Pàdel Sarsa 2021.

Una edició exitosa on s’ha gaudit de l’esport en parella durant diversos caps de setmana i on els participants, a més d’haver demostrat el seu nivell, han gaudit de l’esport i de les activitats realitzades durant cadascuna de les jornades.

sarsa

 

sarsa