sarsa

El xocolater Lluc Crusellas, recentment guardonat amb el premi al Millor Xocolater del Món, va oferir aquest dijous, 10 de novembre, un showcooking a les instal·lacions de Sarsa Terrassa.

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de clients del concessionari de Movento, que van poder gaudir de la proximitat i els coneixements del jove pastisser.

Crusellas va arrencar la seva ponència introduint al públic la seva trajectòria dins del món de la cuina professional i la seva experiència al concurs. Durant la xerrada, va agrair a Sarsa haver-li cedit un CUPRA Formentor, amb el qual ha pogut viatjar per tota Espanya en aquests últims mesos.

El cuiner, procedent de la comarca d’Osona i deixeble de Nandu Jubany, va explicar de manera senzilla i entretinguda d’on prové el cacau i com s’utilitza al món de la pastisseria. Seguidament, va procedir a presentar els seus bombons més característics, entre els quals van destacar el de blat de moro torrat o el que contenia galeta speculoos.

Durant una hora i mitja els assistents van passar una estona entretinguda i divertida en la qual van poder desvirtualitzar a un dels personatges del món de la cuina amb major projecció avui en dia.

L’activitat va concloure amb un obsequi als assistents per part de Sarsa Terrassa.

Sens dubte va ser un esdeveniment excel·lent que va aconseguir apropar la cultura de la pastisseria a la gent de Terrassa.